Internet is belangrijk. Met een goede internetverbinding kun je sneller en effectiever werken. Ook voor je humeur is een goede internetprovider van belang: je blijft vrolijk en raakt minder snel geïrriteerd. Ben je op zoek naar een nieuwe internetprovider en bezig met internet vergelijken?

Dan is het voor jou nuttig om te weten naar welke internetprovider anderen het meest nieuwsgierig zijn. Dit artikel geeft antwoord op de vraag: Naar welke Nederlandse internetprovider wordt het meest gezocht op Google?

Top 7 alles in 1 internetproviders

Als je iets nodig hebt of iets wilt weten, dan is het eerste dat je doet googelen. Je typt in wat je nodig hebt. Zo willen mensen om verschillende redenen ook iets weten over alles in 1 internetproviders.

Naar welke internetprovider wordt in Nederland het meest gezocht? Hier is het antwoord in de vorm van een top 7 met daarin 10 internetproviders.

  1. Ziggo
  2. KPN, Tele 2, T-Mobile
  3. Telfort
  4. Online.nl, XS4ALL
  5. NLE
  6. Fiber
  7. Stipte

Internet vergelijken: Ziggo wordt het meest gezocht op Google

Als je kijkt naar het top 7 rijtje hierboven, dan zie je dat de namen van de internetproviders die bovenaan staan bekender zijn, dan de namen onderaan in de rij. Dat is natuurlijk logisch.

Je zoekt eerder naar namen van internetproviders die bij je bekend zijn, waar je vertrouwd mee bent. Ziggo staat op nummer 1. Deze internetprovider wordt veel gebruikt in Nederland, heeft veel klanten.

Het zoekvolume per maand van de alles in 1 internetproviders

Ziggo staat ruim op nummer 1. Gemiddeld worden er 823.000 zoekopdrachten per maand naar deze bekende provider gedaan. Dat is ruim twee keer zoveel als de nummers 2 van deze lijst.

Het zoekvolume van KPN, Tele 2 en T-Mobile is 368.000 per maand. Telfort is een goede derde. Deze internetprovider heeft een zoekvolume van 201.000 per maand. Online.nl en XS4ALL staan op de nummer 4 positie van deze top 7. Er worden gemiddeld 74.000 zoekopdrachten per maand naar hen gedaan.

NLE heeft een zoekvolume van 40.500 per maand en naar Fiber worden gemiddeld 12.100 zoekopdrachten per maand verricht. Stipte sluit de lijst met een zoekvolume van 2900 per maand.

Hoe ga jij te werk met internetvergelijken?

De meest gezochte internetprovider van Nederland op Google is dus Ziggo. Deze provider vinden mensen het meest interessant. Hier willen zij graag iets over weten. Maar belangrijker is wat jij wilt als je op zoek bent naar een nieuwe internetprovider.

Waarop baseer jij je keuze voor een internetprovider? Wat is voor jou belangrijk? Wil je een goedkope provider, een snelle internetverbinding of een goede service. Het beste is om je keuze voor je internetprovider hierop te baseren.