Steeds meer internetproviders adverteren met pakketten voor zakelijke klanten. Vaak zijn dit internet- of alles-in-1 pakketten voor bedrijven. In de alles-in-1 pakketten zitten meestal internet, bellen en televisie.

De zakelijke verbindingen hebben vaak een hogere up-time dan de verbindingen voor de gewone consument.

Maar wat zijn nou de voordelen van zakelijk tv en internet voor bedrijven? Om hierachter te komen gaan we de verschillende zakelijke pakketten van tv en internet vergelijken.

De verschillen tussen “gewoon” en zakelijk internet

Zakelijke pakketten bieden een aantal voordelen in vergelijking met de pakketten voor de consument. Zo bevatten zakelijke pakketten vaak een aantal aanvullende diensten. Bijvoorbeeld vaste IP-adressen, een netwerk voor PIN betalingen en een service zodat er een alarm aangesloten kan worden op het netwerk.

Tevens bieden veel internetproviders extra service aan de zakelijke klanten zoals een 24-uurs helpdesk. De zakelijke verbindingen hebben vaak een hogere up-time dan de verbindingen voor de gewone consument. Het verschil tussen de providers is erg groot.

Bijvoorbeeld de te ontvangen televisiezenders lopen erg uiteen bij verschillende providers. Een aantal opvallende verschillen tussen aanbieders op het gebied van zakelijk tv en internet worden hieronder besproken. 

De verschillen tussen de providers

Vodafone biedt alleen internet en telefonie aan voor MKB en grote bedrijven. Zij bieden een aantal extra services zoals een hosted telefooncentrale en Skype for Business.

Bij Telfort krijgt de zakelijke consument een aantal voordelen en oplossingen. Zij bieden onder andere de VastMobiel intergratie aan. Hiermee is het mogelijk om de kantoortelefoon te verbinden met uw huidige mobiele telefoon.

Op die manier bent u onderweg ook te bereiken op het telefoonnummer van het kantoor.

Tele 2 biedt dezelfde VastMobiel service als Telfort. Daarnaast bieden zij ook hosting aan en een applicatie om facturen op een overzichtelijke manier te verwerken.

Ziggo biedt vaste IP-adressen aan en Multi Wifi zodat er ook een goed Wifi netwerk is in grote ruimtes. Daarnaast bieden zij servicegarantie aan, alle storingen worden binnen acht uur opgelost.

KPN biedt een zakelijke PIN service aan en een cloudservice. Tevens bieden zij mogelijkheden om veilig te ondernemen. Zo wordt het netwerk uitgerust met antivirus en cloudprotection.

Meer informatie over zakelijk tv en internet ga naar: http://www.tveninternetvergelijken.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER