Ben jij net startende en wil jij je eigen website maken? Of heb jij al een eigen website, maar wil jij zelf een landingspagina maken? Maar heb je geen idee hoe of heb je er het geld niet voor? Met de Websitemachine kun je nu heel eenvoudig & voor weinig geld zelf je eigen website maken én beheren! 

Managing-it.nl helpt je deze service te leren kennen.

Wat is Websitemachine?

Met behulp van de Websitemachine kun je gemakkelijk met hun beproefd Content Management Systeem zelf je eigen website maken en beheren.

Met deze online-dienst bepaal jij zelf de indeling van je website, de sfeer die je wilt uitstralen en heb je keuzes uit verschillende lettertypes. Dit alles zonder enige kennis van software, HTML of programmeren. 

Al honderden klanten waren je voor en hebben hier gebruik van gemaakt!

Hoe werkt Websitemachine? 

Met het maken van je eigen website heb je keuze uit verschillende thema’s, sferen en lettertypes. Tijdens het creëren kun je direct een live voorbeeld zien van hoe jouw website eruit komt te zien.

Je kunt blijven aanpassen tot jij er helemaal tevreden mee bent! Met de nu al 1.248 combinaties die mogelijk zijn, wordt geen één website hetzelfde. Jouw website zal dus niet alleen professioneel tonen, maar ook nog eens uniek!

De online-dienst van Websitemachine is continue in ontwikkeling. Nieuwe indelingen, sferen, modules en verbeteringen zijn automatisch voor iedereen beschikbaar!

Voor wie?

Of je nu al eerdere ervaring hebt met het maken van websites, of juist helemaal geen technische kennis heeft: het maakt niet uit.

Het voordeel van Websitemachine is de gebruiksvriendelijkheid. Maak gebruik van vaste onderdelen, ontwerpen, modules en sferen om jouw unieke website te creëren. Kom je er nog niet helemaal uit, dan helpen de experts van Websitemachine je graag verder.

Een website maken was zelden zo gemakkelijk: zonder moeite kan iedereen een professionele, leuke website krijgen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Je kunt met Websitemachine geheel naar eigen inzicht je eigen unieke website samenstellen met behulp van diverse modules. Onlangs is er ook een nieuwsmodule toegevoegd, waarmee je je eigen actuele nieuwsberichten kunt plaatsen. 

Binnenkort zijn ook de portfoliomodule en de blogmodule beschikbaar. Met de portfoliomodule maak je een professionele indruk met een prachtig fotoalbum die je gemakkelijk zelf kunt maken. Of maak je website persoonlijker en toegankelijker met een blog met reactiemogelijkheid.

Ja ik wil!

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Je kunt gebruik maken van deze online-tool voor €19,95 (exclusief btw) per maand.

Hiervoor krijg je niet alleen de online-dienst tot je toegang, ook krijg je je domeinnaam, kun je jouw statistieken inzien en nog veel meer!