Bij G4s veiligheidstrainingen kun je verschillende trainingen doen om de veiligheid in verschillende situaties te waarborgen. Het bedrijf heeft vestigingen over de hele wereld en er werken in totaal meer dan 600.000 mensen voor G4s.

Al deze medewerkers werken samen om een veiligere omgeving te creëren voor miljoenen mensen. Er worden veel verschillende diensten aangeboden en uitgevoerd door de mensen van G4s. Het kan hierbij gaan om de beveiliging van gebouwen of evenementen, het organiseren en geven van trainingen om mensen de kennis en kunde te geven om op te treden tijdens een noodgeval en vele andere diensten en cursussen.

Trainingen voor iedereen

De cursussen en trainingen van G4s zijn voor iedereen beschikbaar. Je kunt je individueel inschrijven voor een cursus. Vaak kiezen bedrijven ervoor om hun medewerkers een cursus te laten volgen. Bijvoorbeeld een training om beter te weten wat te doen bij brand, een medisch noodgeval of een andere crisissituatie.

Door kennis die toepasbaar is bij noodgevallen breed te dragen is de kan de kans groter dat levens gered kunnen worden en gevaarlijke situaties kunnen worden voorkomen. De cursussen van G4s geven deelnemers zowel praktische als theoretische kennis. Door de diversiteit van het aanbod kunnen cursisten kennis en kunde opdoen over hoe te handelen in verscheidene moeilijke, gevaarlijke en kritieke situaties.

EHBO Curus

Door een EHBO cursus te volgen weet je bijvoorbeeld hoe je moet handelen tijdens een medisch noodgeval. Een cursus die je kennis laten maken met gevaarlijke situaties met brand behoord uiteraard ook tot het aanbod. Je leert daar hoe je brandgevaarlijke situaties kunt herkennen en voorkomen. Daarnaast leer je uiteraard hoe een gebouw het beste ontruimd kan worden in het geval van brand en hoe je het vuur, zo mogelijk, kan doven. De hierboven genoemde cursussen zijn slechts een paar voorbeelden uit het brede scala aan trainingen en cursussen.

Meer Safetytrainingen vind je hier: