De situatie laat af en toe de wensen over, maar daarom des te belangrijker om te investeren in wat goede kantoormeubelen. Een bank is ook geschikt als prima werk area, maar op den duur gaat je rug protesteren. Niet alleen je rug, maar komt langzaam je slaap ook weer tot leven en voor je het weet zit je te bingewatchen op Netflix. Nee dat willen we dus niet en daarom is het goed om te investeren in wat meubels. Niet zomaar meubels, maar ook mooie meubels waarom je elke keer met trots aan je pracht hoekje gaat zitten. Koffie erbij en GO! De top 5 kantoormeubelen kun je hieronder vinden.

1.  Zit-Sta bureau

Misschien heb je hier al eens eerder van gehoord, maar een bureau dat je kunt uitklappen naar een staand bureau is ideaal voor de tijd van nu. Zo kun je je lange (zittende) werkdagen af en toe inruilen voor wat nieuwe spanning in de benen. Een zit sta bureau zorgt voor een gevarieerde werkhouding, maar te lang staand werken is ook belastend voor het lichaam. Voldoende afwisseling is hierin belangrijk.

2.  Ergonomische bureaustoel

Kort gezegd houdt een ergonomische bureaustoel in dat je een stoel kiest die goed is voor zowel je rug, nek en de spieren in je lichaam. Kortom: een stoel waar je langer dan een paar uur goed op kunt zitten zonder dat je onderuit zakt of stijf wordt door de houten palen. Doordat we vaak steeds meer en langer willen doorwerken is een goede stoel belangrijk voor je eigen gezondheid.

3.  Schuifdeur kasten

Een opgeruimd kantoor betekent ook vaak een opgeruimd hoofd. Door al je overtollige papierwerk netjes in schuifdeur kasten op te bergen, zorgt het ervoor dat je elke dag met een nieuwe start je kantoor kunt binnenwandelen. Je kunt je kantoor dan uiteraard gezellig maken met wat frisse hangplanten in plaats van de ronddwalende papieren op de grond.

4.  Banken en fauteuils

Dat je kantoor is om te werken, betekent niet dat je af en toe even languit op de bank vijf minuten je koffie weg kunt slurpen. Door je kantoor zo in te richten kun je naast dat je productief aan je bureau kunt werken ook jezelf af en toe de tijd te gunnen om bij te komen op de bank. OfficeCity helpt je graag om een heerlijke (niet-in-slaap-val) bank uit te zoeken om je kantoor compleet te maken.

5.  Salontafel

Tegenwoordig is het vrij hip om je kantoor in te richten met meubels die net lijken alsof je ze uit het bos hebt verzameld. Prachtige houten tafels, maar ook salontafels behoren tot de favoriet. Een mooie lak eroverheen en je haalt de natuur in je eigen kantoor. Combineer een mooie salontafel bij je heerlijke bank en zo kun je van je eigen plekje ook een relax plekje maken. Win-win!