Raar maar waar. Hoewel de meeste huishoudens al veelvuldig gebruik maken van de moderne media, een snelle internetverbinding hebben, en ook veelvuldig gebruik maken van de diverse televisiekanalen die een alles in 1 pakket tegenwoordig te bieden heeft, om nog maar te zwijgen over de inbegrepen mogelijkheden voor zowel bellen vanaf een vast toestel als mobiele telefonie, blijft het gebruik van deze mogelijkheden bij meer dan de helft van de ondernemers uit.

Vaak hoor je de stelling, “niet nodig”, maar is dat nog wel van deze tijd?

Toen ik een aantal dagen geleden door de winkelstraat wandelde met mijn vrouw, viel me de diverse displays en zelfs televisies al op in sommige etalages. Een unieke manier van reclame maken, vooral als er veel mensen door een winkelstraat wandelen.

Internetverbinding voor bedrijven

En zo zijn er natuurlijk nog veel meer toepassingen denkbaar voor bedrijven, waar een goede internetverbinding geen overbodige luxe is.

Veel bedrijven in Nederland, en dat is geheel wat anders dan in het buitenland waar het vaak niet toegestaan is, maken het natuurlijk mogelijk dat er tijdens werktijd gewoon naar de tv gekeken kan worden, en dat je als werknemer gewoon je email kunt lezen. Een goed iets dat natuurlijk voornamelijk uit Amerika is overgewaaid. Maar een goede ontwikkeling, want je mag best wel trots zijn op het personeel dat altijd erg hard voor de zaak werkt. En dus mogen ze tussentijds ook best wel een beetje ontspannen. Anders dus als in Duitsland, waar je zelfs ontslagen kan worden als je ongevraagd je email leest.

Een goede ontwikkeling, waar veelvuldig ook klanten van profiteren. Denk immers maar aan diverse kappers, waar je soms lang moet wachten, en geen zin hebt om de oude tijdschriften te lezen, die er immers de vorige keer ook al lagen.

Als daar een televisie hangt, zoals bij mijn kapper, dan duurt het wachten toch aanzienlijk minder lang.

Dus een alles in 1 pakket is ook voor bedrijven, of het nu voor het personeel is, of gedeeltelijk ook voor de klanten, is tegenwoordig niets bijzonders meer voor de meeste bedrijven. Raar dus, dat er nog zo ontzettend veel bedrijven zijn die en geen alles in 1 pakket hebben, en geen snel internet, of dat nu via de kabel loopt, of via glasvezel, waar je natuurlijk al helemaal mooie snelheden mee kunt bereiken.

Vooral zo’n glasvezel internetverbinding, heeft voor bedrijven nog een voordeel. Je kunt er immers nog en gigantisch groot voordeel mee gebruiken. Personeel kan thuis werken. Dit flexwerken wordt toch wel een trend in Nederland. Geen last meer van files, en ook al is je personeelslid thuis, bijvoorbeeld een middagje vrij, dan kan er toch een boel gedaan worden. En dat is alleen maar goed voor het bedrijf.

Dus snel al dat moois aan gaan schaffen, want het is enerzijds helemaal niet duur, en anderzijds doe je iedereen een groot plezier ermee. En ook daar weer, personeel dat tevreden is, is een zegen voor ieder bedrijf. We hoeven natuurlijk niet te vertellen waarom.

Ga eerst vergelijken

Ga nou niet meteen naar de eerste de beste provider om een abonnement af te sluiten see here. Ga eerst vergelijken. Want net als het bij bijvoorbeeld brood is, waar enorm veel verschillende soorten en smaken te koop zijn, is dat ook bij providers van alles in 1 pakketten en glasvezel internet.

Niet alleen verschilt de prijs, van laag tot soms erg hoog, ook de kwaliteit en datgene dat in het aanbod zit, kan enorm verschillen. Neem dus even een paar minuten tijd, en vergelijk al het aanbod. Want dan ben je pas echt spekkoper, en zal je zelf ook erg tevreden zijn om dit soort dingen voor de zaak aan te schaffen.

Wil je overigens weten welke mogelijkheden, bijvoorbeeld voor klanten of om reclame te maken een alles in 1 pakket zal geven, neem dan gerust contact op met de provider van jouw keuze. Die kunnen je er nog veel meer over vertellen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER