Ondernemers kiezen er steeds vaker voor om gebruik te maken van een Sim Only abonnement voor hun mobiele telefoongebruik. Een Sim Only abonnement is een aantal opzichten een stuk voordeliger dan een regulier abonnement.

Welke voordelen brengt een Sim Only abonnement precies met zich mee voor ondernemers?

Lagere maandlasten

De meeste gebruikers kiezen ervoor om een telefoon te kopen die zij iedere maand afbetalen in hun abonnement. Zo hoeven zij niet direct een groot bedrag neer te tellen bij de aanschaf van een nieuwe smartphone.

Het voordeel hiervan is dat je vaak direct het nieuwste model iPhone of Samsung in huis hebt, het nadeel dat dit met zich meebrengt zijn echter de hoge maandlasten.

Bedragen van over de 50 euro per maand zijn tegenwoordig zeker geen uitzondering meer, en het gekke is dat je eigenlijk voornamelijk voor de telefoon betaalt.

Voor ondernemers is het echter vaak niet nodig om een relatief kleine aankoop als een telefoon af te betalen in termijnen. Het is voor hen namelijk vele malen aantrekkelijker om een Sim Only abonnement af te sluiten, omdat zij dan in één keer hun smartphone afbetalen, plus deze ook grotendeels kunnen afschrijven.

Dit resulteert in lagere maandlasten, aangezien je alleen betaalt voor je bel-, sms-, en internetgebruik.

Vaker wisselen van toestel

Ook wisselen ondernemers vaker van mobiel toestel dan reguliere gebruikers. Het zijn intensieve gebruikers die vaak vele uren per dag bellen, mailen en afspraken inplannen.

Zeker wanneer je niet twee jaar vast wilt zitten aan dezelfde telefoon is een Sim Only abonnement een goede uitkomst. Ben je toe aan een update, dan kun je je huidige toestel verkopen en een nieuwe aanschaffen zonder daarbij ook direct een nieuw abonnement te hoeven afsluiten.

Bij een regulier abonnement kun je dit pas doen aan het einde van je contract.

Eén maand gratis bij verlenging

Maak jij al gebruik van een Sim Only abonnement en loopt je contract bijna af? Dan is dit je kans om te verlengen met een zeer aantrekkelijke korting.

Bij United Consumers krijg je nu één maand geheel gratis bij het verlengen van Vodafone, Telfort, KPN en Ben abonnementen. Hiermee wordt Sim Only wel héél aantrekkelijk.

Kijk op https://www.unitedconsumers.com/gsm/abonnement-verlengen/vodafone.jsp voor meer informatie.

Deze actie geldt overigens ook voor reguliere gebruikers!