Het aanvragen van een zakelijke creditcard heeft verschillende voordelen. Wat het een goede beslissing maakt om er een aan te vragen op de zaak. Zo is het een van de handigste betaalmiddelen voor online aankopen. Zeker als je veel koopt bij internationale websites, er zijn er genoeg die alleen betalingen met creditcard accepteren.

Er zijn nog veel meer redenen om te kiezen voor een zakelijke creditcard en zakelijke rekening. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Eenvoudig en snel betalen

Online shoppen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met een creditcard. Tegenwoordig is het betalen in het buitenland binnen enkele minuten afgerond. Ook het online aanvragen van een kaart is niet moeilijk, binnen no-time heb je er een aangevraagd.

Dit kan bijvoorbeeld via deze website. Bijna altijd is er wel een aanbieding te vinden wat betreft het aanvragen van een Creditcard.

Overal betalen

Met een Creditcard kan je overal in de wereld betalen. Nooit meer problemen met het omwisselen van Valuta. Grijp eenvoudig je Creditcard uit je zak en betaal in welk land je ook maar wilt.

Altijd wel een aanbieding

Bijna altijd kan je profiteren van een aanbieding bij het aanvragen van een kaart. Denk bijvoorbeeld bij eenmalig een x aantal airmiles die je spaart bij het aanvragen. Ook wordt er regelmatig korting geboden voor Creditcard gebruikers. Profiteren dus!

Creditcard aanvragen

Wist je dat je binnen enkele minuten een creditcard kan aanvragen? En dat je binnen enkele dagen de kaart ontvangt?

Tegenwoordig is het zo makkelijk allemaal.. bestel vanuit je luie stoel en de kaart wordt binnen enkele werkdagen bij jou thuis (of op kantoor) bezorgd.

Voorwaarden en regels

Bij het aanvragen van een creditcard gelden een aantal regels. Ook zitten er een aantal voorwaarden aan vast. Niet iedereen kan de betaalpas zomaar aanschaffen.

Zo moet je kunnen aantonen dat je elke maand een bepaald bedrag verdient. Een inkomen is dus noodzakelijk. Controleer dit bij het aanvragen. Ook mag je het betaalmiddel alleen aanvragen als je 18 jaar en ouder bent.

Overtuigd om een zakelijke creditcard aan te vragen? Wacht niet langer. Ervaar zelf de voordelen van dit gemakkelijke betaalmiddel.