Als ondernemer weet je vast hoe moeilijk het kan zijn om een openstaande factuur zo snel mogelijk betaald te krijgen. Als ZZP-er of MKB-er is het lastig op de liquiditeit van de zaak op orde te houden. Het kan zijn dat je met liquiditeitsproblemen komt te zitten, wanneer dit niet goed op orde is. Het doorverkopen van je facturen kan je hierbij helpen.

Je verkoopt je factuur, zodat je snel het geld op je rekening hebt staan. Openstaande facturen worden binnen 24 uur betaald. Lees meer hierover op Factuurvoldaan.nl.

Grootste voordelen

Het verkopen van je facturen heeft vele voordelen, zoals hierboven genoemd: je ontvangt de betaling binnen 24 uur. Als je voor 14:00 de factuur aan Voldaan verkoopt dan ontvang je dezelfde dag nog de betaling.

Snelle betaling

Dat facturen binnen 24 uur wordt betaald maak je als ondernemer niet vaak mee. Met Voldaan zal dit de standaard worden. Als je een factuur voor 14:00 verkoopt ontvang je dezelfde dag nog de betaling.

Simpel

Met enkele klikken kan je online facturen doorverkopen. Het kost dus weinig tijd. Daarnaast hoef je niet meer om te kijken naar de betalingen van debiteuren. Doordat facturen snel betaald worden beschik je altijd over voldoende werkkapitaal.

Focus je als ondernemer op hetgeen waar je goed in bent en stop geen tijd meer in het controleren van debiteuren.

Transparant en betaalbaar

De kosten voor het verkopen van een factuur zijn transparant en voor iedereen betaalbaar. Daarnaast zijn de kosten voor iedereen gelijk.

De vergoeding per factuur zit tussen de 4 en 5 procent. Dit is afhankelijk van de betaaltermijn.

Bepaal zelf welke facturen

Natuurlijk heb je zelf de controle over welke facturen je wel of niet wilt doorverkopen. Heb je vaste klanten die altijd netjes op tijd betalen?

Dan is het natuurlijk onzin om deze te verkopen. Bij klanten waar het allemaal wat langer op zich laat wachten is het een ander verhaal.

Factuur doorverkopen; waar kan ik terecht?

Voor het verkopen van je facturen kan je terecht bij Voldaan. Te vinden op Factuurvoldaan.nl.

Op deze website vind je meer informatie over de diensten en de factoring kosten hiervan. Ook kan je altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.