Meesman biedt indexfondsen aan en beheert deze. Het bedrijf is in 2005 opgericht en is de eerste Nederlandse aanbieder van indexfondsen. Meesman richt zich op lange termijn (index)beleggers. Het bedrijf kent een duidelijke beleggingsfilosofie: breed spreiden, lage kosten en niet handelen. Beleggers kunnen hun eigen portefeuille kiezen en hierbij kan men zelf kiezen of men wel of niet gebruik wil maken van een aantal voorbeeldportefeuilles of een speciale demo.

Meesman beleggingsfilosofie

Meesman gelooft in een unieke beleggingsfilosofie: breed spreiden, lage kosten en niet handelen. Deze filosofie is gebaseerd op een halve eeuw (wetenschappelijk) beleggingsonderzoek. Meesman is ervan overtuigd dat wanneer beleggers volgens deze filosofie beleggen zij betere beleggingsresultaten zullen behalen dan de meeste andere beleggers. Dat geldt voor zowel professionele als particuliere beleggers. De vergeleken beleggingsproducten die Meesman aanbiedt zijn producten waarvan uit onafhankelijk (wetenschappelijk) onderzoek blijkt dat die op lange termijn de grootste kans op de beste beleggingsresultaten bieden, dat zijn indexfondsen.
Het bedrijf richt zich op indexbeleggers. Dit zijn beleggers die hun geld voor de lange termijn willen laten groeien op een eenvoudige, transparante en goedkope manier zonder dat hier naar omgekeken hoeft te worden. Meesman zoekt voor indexbeleggers wereldwijd naar de beste indexfondsen om deze Jersey vervolgens in Nederland aan te bieden. Dit is dus niet hetzelfde als beleggen met binaire opties, waarbij het vooral om korte termijn voorspellingen en winsten gaat. (Meer uitleg daarover).

Beleggen via Meesman? Zo werkt het

Rekening openen
Eerst opent u een Meesman Beleggingsrekening. Beleggen is mogelijk voor uzelf, u en uw partner, uw minderjarige kind of zakelijk. In de meeste gevallen is het mogelijk om online direct een rekening te openen. In slechts een paar minuten bent u klaar om te gaan beleggen via Meesman.

Verschillende manieren om bij Meesman te beleggen
Er zijn drie manieren om bij Meesman te wholesale jerseys beleggen: eenmalige storting, maandelijks beleggen en combinatie van maandelijks beleggen en eenmalige storting.
Geld overmaken
Het overmaken geven van geld om te beleggen is eenvoudig. Het enige wat gedaan hoeft te worden is het bedrag dat u wilt beleggen over te maken naar de bankrekening van de bewaarder van de Meesman Beleggingsfondsen. Het is niet nodig nog separaat een opdracht aan Meesman op te geven. Het is niet mogelijk om geld direct naar uw eigen Meesman Beleggingsrekening over te maken. Dit is namelijk een beleggingsrekening voor administratieve doeleinden en is geen betaalrekening.

Transacties opgeven
Bij het opgeven van de transacties kan gekozen worden voor kopen, switchen, verkopen, maandelijks inleggen en maandelijks opnemen. Kopen, switchen en verkopen is één keer per wholesale jerseys week mogelijk.
Maandelijks inleggen of opnemen
Het is mogelijk om maandelijks een vast bedrag in te leggen of op te nemen. Maandelijkse aan- of verkoopopdrachten kunnen online aan Meesman doorgegeven worden. Maximaal een keer per maand kunnen maandelijkse aan- en verkoopopdrachten worden gewijzigd of stopgezet worden.
Advies
De meeste beleggers hebben vergelijkbare financiële doelstelling(en) en hebben een relatief eenvoudige financiële situatie. Aan de hand van een aantal algemene maar zorgvuldig opgestelde regels kunnen zij een goede en passende beleggingsportefeuille samenstellen en onderhouden. Meesman geeft beleggers de informatie die nodig is om zelf aan de slag te gaan. Op de website wordt uitgelegd hoe u zelf kunt bepalen welke mix van Meesman Beleggingsfondsen geschikt is, wanneer het tijd is om in te stappen en wat er eventueel nog aan onderhoud gedaan moet worden. In het begin kunt wholesale jerseys u het allemaal zelf doen, maar mocht u toch hulp nodig hebben, dan kan er altijd met Meesman contact opgenomen worden.

Er wordt geen persoonlijk beleggingsadvies gegeven wholesale MLB jerseys door Meesman in zoverre dat zij de belegger persoonlijke doelstellingen, situatie en wensen inventariseren en op basis daarvan een gedetailleerd beleggingsvoorstel opstellen. Beleggen bij Meesman is zo eenvoudig, dat dit niet nodig is.
Kosten
Beleggen bij Meesman brengt kosten met zich mee, deze bestaan uit jaarlijkse kosten en transactiekosten.
Jaarlijkse kosten
Dit zijn kosten die binnen de Meesman Beleggingsfondsen in rekening Vineyard worden gebracht. Dit is inclusief Came de kosten van onderliggende fondsen. Deze kosten zijn al verwerkt in de koers en het rendement.
Transactiekosten
Deze kosten betaalt u wanneer u een koop-, switch- of verkooptransactie doet.
Binaire Opties
Binaire opties verhandelen is een geheel andere manier van beleggen, die Meesman niet aanbiedt.
Verder zijn er geen andere kosten. Wanneer u belegt via Meesman hoeft u geen spread, bewaarloon, service fee, dividendkosten, valutakosten, BTW, provisie voor wederverkopers of advies te betalen. Het openen van een Meesman Beleggingsrekening is gratis. Het beleggen bij Meesman is dan ook veel goedkoper dan dat u als belegger kiest om geld actief te (laten) beleggen New bij een bank of vermogensbeheerder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER