De laatste jaren gaat het erg hard met de digitalisatie van de wereld, zo ook op de werkvloer. Bedrijfsprocessen worden steeds vaker online gedaan. Zo ook het ondertekenen van contracten en documenten.

Met Stiply kan je elektronisch ondertekenen, wat ervoor zorgt dat je niet meer hoeft te printen, te ondertekenen en vervolgens te scannen. De mogelijkheden van Stiply zorgen ervoor dat je efficiënter werkt.

Wat zijn nog meer de mogelijkheden? En wat zijn de voordelen? Wij hebben het op een rijtje gezet, zodat ook jij overtuigd raakt om over te stappen naar elektronisch ondertekenen.

Voordelen digital signature

Hieronder hebben wij de grootste voordelen van Stiply op een rijtje gezet.

Deze drie grootste voordelen moeten voldoende zijn om jou te overtuigen, daarnaast profiteer je met elektronisch ondertekenen ook van optimale veiligheid en automatisch beheer van contracten.

Tijdsbesparing

Wanneer je gebruik maakt van digitaal ondertekenen bespaar je enorm veel tijd. Zo hoef je niet meer te printen, ondertekenen, scannen en mailen. Dit hele werkproces wordt geautomatiseerd.

Alle contracten staan online en de voortgang wordt bijgehouden in een duidelijk overzicht. Ook herinneringen worden verstuurd als de ontvangen nog niet heeft getekend. Dit gebeurt allemaal automatisch, waardoor je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Ook kan je met elektronisch ondertekenen meerdere documenten en/of contracten in een keer ondertekenen, dat scheelt ook enorm veel tijd.

Bespaar op kosten

Omdat alles digitaal verloopt bespaar je enorm op papier. Dit bespaart geld maar is ook goed voor het milieu.

Daarnaast bespaar je met Stiply op arbeidsuren, omdat alles geautomatiseerd verloopt is het niet meer nodig om er uren mee bezig te zijn en zelf een administratie op te zetten van verstuurd contracten.

Milieuvriendelijk

Hierboven al kort genoemd. Je kan je voorstellen dat het niet gebruiken van papieren contracten enorm veel papier scheelt, wat erg milieuvriendelijk is.

Ook voor groene ondernemers is Stiply dus een goede optie om milieuvriendelijker te werken.