Hebt u genoeg van juridische zaken zoals salarisadministratie en de bijbehorende verplichtingen? Besteed via payrollplaats juridische werkgeverschap uit! Via Payroll hoeft u zelf de salarisadministratie niet meer te regelen. Wie wil dat nou niet?

Wat is Payrolling?

Met Payroll, ook wel payrolling genoemd, bedoelen we het uitbesteden van het juridische werkgeverschap. Dat houdt in dat u de gehele salarisadministratie en andere juridische zaken overdraagt aan werknemers van een bedrijf wat met Payroll werkt. Payrollplaats is een bedrijf wat de juridische zaken voor u kan regelen. Voor zowel uw parttimes of fulltimers met arbeidsovereenkomsten voor bepaalde en ombepaalde tijd kan payrollplaats iets betekenen. U bent zelf verantwoordelijk voor de werving en de selectie Nittany van uw medewerkers, verzorgt zelf hun planningen en hebt dagelijks de leiding over uw medewerkers. Het juridische gedeelte van het werknemerschap en de salarisadministratie wordt verzorgd door Payrollplaats Groningen.

Voordelen Payrollplaats

Via Payrollplaats huurt u als het ware uw eigen personeel terug en dat scheelt administratieve zaken!

Open en eerlijk in de communicatie, dat is een kernwaarde van de organisatie van Payrollplaats. Door deze waarden weet u precies waar u aan toe bent! Met payrolling betaald u de werknemer alleen de uren die gemaakt zijn en dat is een groot voordeel. Daarnaast heeft werken met Payroll nog meer voordelen. Normaal gesproken is het zo dat u maximaal 2 jaar aan tijdelijke contracten mag verstrekken. Maar via Payroll is het mogelijk om 5,5 jaar aan contracten te verstrekken. U loopt verder geen arbeidsrechtelijke risico’s. Dankzij deze regeling is er geen doorbetalingsplicht als uw werknemers ziek of arbeidsongeschikt zijn. Voor meer voordelen van payrolling kunt u terecht bij de voordelen payroll pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER