Vandaag de dag ben je als online ondernemer vaak internationaal actief. Hierdoor wordt het steeds belangrijker snel documenten, content en bestanden te kunnen omzetten naar een vreemde taal, en is het van groot belang dat hierin geen fouten worden gemaakt om de professionaliteit van je onderneming te bewaken.

Hoe kun je ervoor zorgen dat je snel, correcte vertalingen van jouw bestanden oplevert?

Verschillende bestandstypen omzetten

Deze vraag is natuurlijk met name van toepassing op ondernemers en developers met een eigen meertalige WordPress website. Zo werk je met CSV imports, stringvertalingen en bij je blog zul je te maken krijgen met content in meerdere talen.

Hierbij krijg je met een groot aantal bestanden te maken, denk bijvoorbeeld onder meer .csv, .po, .txt, .docx en .xml bestanden. Hoe zorg je ervoor dat je zo’n warboel in verschillende documenten snel in meerdere talen beschikbaar hebt?

Fairlingo

Een goede manier om dit snel en effectief te doen is met de software van Fairlingo. Wij gebruiken Fairlingo zelf voor het snel laten vertalen van content voor onze internationale blogs.

Met Fairlingo kun je veel bestandstypen laten vertalen en daarbij berekent het programma ook automatisch een passende offerte. Bovendien kan je het vertaalde document in hetzelfde formaat vanuit je account downloaden. Daar blijft alles dus netjes overzichtelijk en gearchiveerd.

Versnel het vertaalproces

Als WordPress developer kom je veel met .po en .xml bestanden in aanraking. Door middel van Fairlingo kun je deze in de cloud uploaden, waarna het programma automatisch een passende offerte genereert. Vervolgens krijg je deze offerte gewoon in je inbox binnen, waar je deze kunt accepteren of kunt afwijzen.

Gezien Fairlingo met native vertalers werkt die verstand hebben van dit soort type bestanden krijg je het vertaalde document in hetzelfde bestandsformaat opgeleverd die je in je website kunt importeren.

Dit bespaart je veel tijd, omdat je bij de meeste vertaalbureaus vaak slechts een kale vertaling terugkrijgt, die je zelf nog dient over te zetten naar het juiste bestand.

Welke voordelen biedt Fairlingo nog meer?

1. Snel en eenvoudig in gebruik.

Het systeem doet het meeste werk door de offerte automatisch te berekenen en je aan de meest geschikte vertaler te koppelen.

2. Voordelig

Door middel van automatisering wordt er extreem efficiënt gewerkt

3. Volledig inzicht

Je werkt direct in de applicatie, dus zowel de klant als de vertaler hebben bij een account en kunnen alles inzien.

4. Gestroomlijnde boekhouding

Er wordt met vertaaltegoed gewerkt dus kun je direct orders betalen en afronden.

5. Woordenteller

Een handige functie is de website woordenteller. Hiermee wordt direct berkend hoeveel woorden er op een domein staan.

Werk jij daarom veel met WordPress en wil je snel bestanden kunnen vertalen zonder daarbij veel tijd en kosten te moeten investeren, check dan zeker Fairlingo voor een gratis proefvertaling.