In veel kantoorpanden is het ontzettend lastig om de vloer knap te houden zoals deze bij aankoop van de vloer was. Door veel gebruik van de vloer in het kantoorpand, en veel klanten die langskomen zal de vloer in loop van de tijd in kwaliteit afnemen.

Het is echter zo dat je door bepaalde maatregelen te nemen er voor kunt zorgen dat de kwaliteit en levensduur van de vloer verlengt wordt. Hoe je dit kunt doen valt te lezen in dit artikel, zodat jij hopelijk nog lang kunt genieten van je bedrijfsvloer.

Gedrag van je personeel

De beschadigingen aan de vloer begint over het algemeen bij hoe het kantoorpersoneel met de vloer omgaat. Het is bijvoorbeeld handig om ervoor te zorgen dat er een deurmat voor de inkomst ligt zodat het meeste vuil van de schoenen er af geklopt kan worden. op deze manier voorkom je dat er zand en steentjes naar binnen kunnen komen en dit voorkomt eventuele beschadigingen op de vloer.

Daarnaast kan de levensduur verlengt worden door regelmatig de vloer af te stoffen met een vochtige doek. Op deze manier verwijder je namelijk al het krassende vuil dat op de vloer ligt en je zorgt ervoor dat dit niet meer voor problemen en beschadigingen kan zorgen.

Accessoires voor stoelen

Het voor en nadeel van stoelen is natuurlijk dat ze heel gemakkelijk kunnen verschuiven, dit heeft natuurlijk als voordeel dat het makkelijk verplaatst om bijvoorbeeld schoon te maken, echt is het nadeel dat dit kan zorgen voor krassen op de vloer. Dit kan namelijk gebeuren wanner je een stoel hebt zonder dat de stoel kussens of wielen heeft,  je zult dan namelijk

merken dat de vloer al snel versleten plekken zal krijgen. Een oplossing hiervoor kan zijn het kopen van meubelwielen. Met deze meubelwielen kun je namelijk de stoelen gerust verplaatsen zonder dat deze krassen op de vloer maakt.

Ook is het zo dat deze meubelwielen er niet alleen zijn voor stoelen maar ook voor ander meubilair, dit betekend dus dat de je de gehele vloer knap kunt houden.