Voor veel bedrijven met eigen apparatuur en hardware is het een veelvoorkomend fenomeen: een overvloed aan niet-gebruikte hardware, hardware die vervangen moet worden en regelmatige kosten voor vernieuwing.

Het beheren van hardware richt zich dan ook niet alleen op het werkend houden van alle systemen, maar ook onderhoud en het behouden van overzicht. De website www.sparepart4you.com kan kleine en grote ondernemingen hierbij helpen.

Op het platform van SparePart4You kunnen refurbished en ongebruikte hardwareproducten gekocht, maar ook verkocht worden.

Bespaar op hardwarekosten

Wanneer delen van een systeem kapot gaan, is het doorgaans mogelijk om het betreffende onderdeel te vervangen. Vaak gaat dit echter gepaard met hoge kosten, die niet altijd mogelijk zijn.

Bij SparePart4You kunnen kwalitatief goede onderdelen gekocht worden tegen een voordelige prijs. Hierbij gaat het doorgaans om onderdelen die overbodig waren bij een andere partij of refurbished zijn.

Dat het hierbij gaat om tweedehands producten betekent bovendien niet dat de kwaliteit te wensen overlaat. De producten zijn afkomstig van gerenommeerde producenten als Ericsson, Siemens, Cisco en andere partijen actief in de productie van telecommunicatiehardware.

Op alle producten rust een garantie van drie maanden of langer, zodat er geen enkel risico bestaat bij het aanschaffen van de onderdelen. Gaat er toch een onderdeel binnen de garantieperiode kapot, dan zorgt Sparepart4you voor een vervangend onderdeel of een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag mocht dit niet mogelijk zijn.

Overzicht in de opslag

Met name bij grote bedrijven kan de opslag van hardware snel een aanzienlijk formaat aannemen, waarbij het overzicht verloren gaat.

We zien vaak dat hierbij niet langer een duidelijk beeld is van de aanwezige reserveonderdelen en bovendien onderdelen bewaard worden die niet langer gebruikt (kunnen) worden door de onderneming.

In plaats van deze hardware weg te gooien, is het ook mogelijk om werkende onderdelen te verkopen aan Sparepart4you.

Het platform koopt telecomhardware in voor een marktconforme prijs. Zo zorg je als bedrijf niet alleen voor een overzichtelijke, opgeruimde opslag, maar kan er ook geld bespaard worden op deze opslag en kan een deel van de investering in de hardware terugverdiend worden.

De ervaring leert dat veel bedrijven op deze wijze een aanzienlijk bedrag kunnen verdienen.

Met ruim 20 jaar ervaring in de markt van telecomhardware is Sparepart4you in staat om overbodige hardwareproducten via het platform vlot te verkopen, maar ook om vrijwel alle denkbare onderdelen aan te bieden.